LEDIGA TJÄNSTER

Hos Projektlaget så ska alla känna sig lyssnade på, trygga och våga utvecklas. 

På våra arbetsplatser skapar vi engagemang, trygghet och arbetsglädje genom delaktighet, fokus på arbetsmiljö & trivsel och god produktionsplanering.

Vår ambition är att dina arbetsuppgifter utvecklas i takt med att du och din kompetens växer.
Tycker du att det verkar intressant att vara in i vårt härliga arbetslag så hör av dig så skall vi självklart berätta mer om såväl tjänsten som vårt företag!

Vi söker:

Platschef:

Som platschef hos oss har du en värdefull roll redan i ett tidigt skede. Du får jobba tillsammans med både kunder och underentreprenörer och bidrar med din kompetens hela vägen från projektering till överlämnande. Du får en utvecklande och stimulerande nyckelroll i ett härligt team som jobbar mot samma mål för att nå de bästa resultaten.

Rollen innebär en bred variation av arbetsuppgifter som exempelvis:
– Övergripande ansvar för att planera och driva byggproduktionen
– Ansvar för arbetsmiljö, produktionsplanering, tids- och resursplanering samt kostnadsstyrning
– Involvera medarbetare, samarbetspartners och underentreprenörer i projektet.


Arbetsledare:

Som arbetsledare på Projektlaget har du en viktig roll för projektet. Du biträder du platschefen med arbetsledning i projekten, genomför planering och arbetsberedning samt uppföljning. Du har daglig kontakt med den personal du leder och vi ser därför att din förmåga att kommunicera och entusiasmera som några av dina viktigaste egenskaper. 

Rollen innebär en bred variation av arbetsuppgifter som exempelvis: 

- Leda och koordinera arbetslaget på byggprojekt. 

- Säkerställa att arbetet utförs enligt planering och kvalitetskrav. 

- Delta i planeringen av projektet och följa upp produktionen samt hantera eventuella avvikelser.

- Planering av materialleveranser.


Hantverkare:

Som hantverkare har du en mycket viktig roll på Projektlaget då det arbete du utför är det som möter vår kund. Arbetsuppgifter som är vanliga är formsättning, byggnation av innerväggar, bjälklag och takkonstruktioner, montage av fasadmaterial, fönster, dörrar, skåp- och inredningssnickerier.

Urval sker löpande. Har du frågor angående tjänsterna eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Linda Lundström telefon: 0730277101  mail: linda.lundstrom@projektlaget.se