OM PROJEKTLAGET

Projektlaget - Din medspelare i byggprojekt 

År 2017 startade Gunnar Lundström PROJEKTLAGET, med en idé:

Att med Projektlaget bryta byggbranschens traditionella barriärer och ta vara på alla individers kunskap och förmågor oavsett bakgrund, yrkesroll, facklig tillhörighet eller arbetsgivare.

Sedan starten har har Projektlaget växt stabilt varje år och omsätter idag ca 140 miljoner och har ett trettiotal medarbetare.

Projektlaget fick både 2023 och 2022 utmärkelsen DI Gasell. 2022 gick vi även till final i Byggföretagens "Årets byggkvinna"  som är en utmärkelse för mångfald och jämlikhet i byggbranschen.

År 2020 och 2021 blev Projektlaget utsedd till årets tillväxtbolag i Lidköping av ALMI 

Vi tackar våra grymma medarbetare, leverantörer och inte minst kunder för att ni möjliggjort vår resa.

Vi som jobbar på PROJEKTLAGET har mångårig erfarenhet från byggbranschen med stor variation av genomförda projekt. Vi är stolta över att genom åren färdigställt tex. äldreboende, flerbostadshus, lekland och butikslokaler.

Vi hjälper dig med allt ifrån planering och projektering till byggnation. Det bästa vi vet är att få vara med redan i från första idé och sedan tillsammans med dig utveckla och förverkliga din dröm.

I vårt lag är du som kund vår viktigaste medspelare! På bilden ser ni första spadtaget för Crescocitos produktionslokaler.